Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

Χρήστης *

Κωδικός *

Να με θυμάσαι
Βρίσκεστε εδώ: Epistrofes ClubΤι είναι "Επιστροφή Χρημάτων"

Τι είναι "Επιστροφή Χρημάτων";

  • Το πρόγραμμα “Επιστροφή” που σας προσφέρει το Epistrofes Club είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών που σας επιστρέφει χρήματα με τις αγορές σας άμεσα, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, λογαριασμούς τραπεζών και πιστωτικές κάρτες που σε τελική ανάλυση δεν είναι ποτέ δωρεάν.
  • Στο πρόγραμμα μας συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλες τις κατηγορίες των επαγγελμάτων που συνεχώς εμπλουτίζονται με νέα επαγγέλματα. Στο Epistrofes Club θα βρείτε επιχειρήσεις που προσφέρουν άμεση επιστροφή χρημάτων όλων των ειδών αλλά και όλων των μεγεθών. Στο πρόγραμμά μας μπορεί να συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις όπως η EKO, CARGLASS JUMBO αλλά και πολύ μικρότερες. Μην παραξενευτείτε λοιπόν αν δείτε να είναι συμβεβλημένο με το πρόγραμμά μας το συνεργείο αυτοκινήτων, το Minimarket ή η ταβέρνα της γειτονίας σας.
  • Σε αγορές που κάνετε για το παιδί, για το σπίτι, για το αυτοκίνητο σας αλλά και για άλλες πολλές κατηγορίες με μια απλή επίδειξη της κάρτας σας κερδίζετε άμεσα επιστροφή χρημάτων.
  • Επειδή η εγγραφή των μελών αλλά και η καταχώριση των επιχειρήσεων είναι δωρεάν δεν θα σας κοστίσει τίποτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα επιστροφών του Epistrofes Club είτε σαν απλό μέλος είτε καταχωρώντας την επιχείρησή σας.
  • Κάντε την εγγραφή σας σήμερα, αποθηκεύσετε την κάρτα σας στο κινητό σας ή εκτυπώστε την και ξεκινήστε να κερδίζετε άμεσα επιστροφή χρημάτων σε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του Epistrofes Club!!

Ημερήσια Προσφορά

Προσφορά CLUB
10€ για αντάυγειες σε όλο το κεφάλι
Αρχική Τιμή: 57€
Έκπτωση: 82%
Τελική Τιμή: 47€
Κερδίζετε: 10€
Ενεργή στην : Παντού !!
Υπολοιπόμενες Μέρες :NA

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Μέλους !

 Copyright © Epistrofes Club Όλα τα Νόμιμα Δικαιώματα. Site Map XML Site Map 

Δημιουργία: Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη | Προώθηση ιστοσελίδων & SEO - Internet Technology Solutions

George Hatsiulis Author: George Hatsiulis

George Hatsiulis Publisher: George Hatsiulis

Web Design - Internet Marketing