Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

Χρήστης *

Κωδικός *

Να με θυμάσαι
Βρίσκεστε εδώ: Epistrofes ClubΣυχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Διαβάστε παρακάτω απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που είχαν οι επισκέπτες και τα μέλη μας:

Τι είναι η “Επιστροφή Χρημάτων”;

Το πρόγραμμα “Επιστροφή” που σας προσφέρει το Epistrofes Club είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών που σας επιστρέφει χρήματα με τις αγορές σας άμεσα, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, λογαριασμούς τραπεζών και πιστωτικές κάρτες που σε τελική ανάλυση δεν είναι ποτέ δωρεάν.
Στο πρόγραμμα μας συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλες τις κατηγορίες των επαγγελμάτων που συνεχώς εμπλουτίζονται με νέα επαγγέλματα. Στο Epistrofes Club θα βρείτε επιχειρήσεις που προσφέρουν άμεση επιστροφή χρημάτων όλων των ειδών αλλά και όλων των μεγεθών. Στο πρόγραμμά μας μπορεί να συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις όπως η EKO, CARGLASS JUMBO αλλά και πολύ μικρότερες. Μην παραξενευτείτε λοιπόν αν δείτε να είναι συμβεβλημένο με το πρόγραμμά μας το συνεργείο αυτοκινήτων, το Minimarket ή η ταβέρνα της γειτονίας σας.
Σε αγορές που κάνετε για το παιδί, για το σπίτι, για το αυτοκίνητο σας αλλά και για άλλες πολλές κατηγορίες με μια απλή επίδειξη της κάρτας σας κερδίζετε άμεσα επιστροφή χρημάτων.
Επειδή η εγγραφή των μελών αλλά και η καταχώριση των επιχειρήσεων είναι δωρεάν δεν θα σας κοστίσει τίποτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα επιστροφών του Epistrofes Club είτε σαν απλό μέλος είτε καταχωρώντας την επιχείρησή σας.
Κάντε την εγγραφή σας σήμερα, αποθηκεύσετε την κάρτα σας στο κινητό σας ή εκτυπώστε την και ξεκινήστε να κερδίζετε άμεσα επιστροφή χρημάτων σε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του Epistrofes Club!!

 

Πως κερδίζω “Επιστροφή Χρημάτων”;

  • Η διαδικασία για να αρχίζετε να κερδίζετε επιστροφή χρημάτων είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει όσο κάθεστε αναπαυτικά στο σαλόνι του σπιτιού σας!
  • Επιλέγετε την εγγραφή από την ιστοσελίδα μας και κάνετε την εγγραφή σας. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας κάνετε σύνδεση χρησιμοποιώντας το username και το password που έχετε επιλέξει.
  • Στο δεξί μέρος της οθόνης σας εμφανίζεται ο σύνδεσμος για να πάρετε την ηλεκτρονική κάρτα σας . Κάντε κλικ πάνω στην κάρτα αυτή και μπορείτε να την αποθηκεύσετε ή να την εκτυπώσετε.
  • Αυτή είναι πια η κάρτα σας. Τόσο απλά!!! Χωρίς όρους, προϋποθέσεις, μικρά γράμματα και επιπλέον είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!
  • Τώρα πια μπορείτε να ξεκινήστε να ζητάτε επιστροφή χρημάτων από όλες τις συμβεβλημένες μας επιχειρήσεις.

 

Πως εξαργυρώνω τα Ευρώ μου;

  • Για να πάρετε την επιστροφή χρημάτων δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε απολύτως! Αφού έχετε πάρει την κάρτα μέλους σας μπορείτε πολύ απλά να την επιδείξετε στο κατάστημα ή την επιχειρήση που είναι συμβεβλημένη με το Epistrofes Club και άμεσα παίρνετε την “Επιστροφή Χρημάτων” πάνω στην τιμή της αγοράς σας.
  • Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τον λογαριασμό σας αν έχουν πιστωθεί τα ευρώ της επιστοφής σας ή να περιμένετε να δείτε αν μπήκαν τα ευρώ της επιστοφής σας σε κάποιο καταθετικό λογαριασμό που έχετε. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να δίνετε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τραπεζικούς λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες, αριθμούς κινητών , ή λογαριασμούς PayPal που τυχόν έχετε.

 

Πως γίνεται η αξιολόγηση - βαθμολογία μιας Επιχείρησης;

Όλοι οι επισκέπτες αλλά και όλα τα μέλη μας έχουν το δικαίωμα να Αξιολογήσουν ή και να Βαθμολογήσουν μία επιχείρηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης, τιμών ή ότι άλλο νομίζουν. Αυτό, όχι μόνο σας δίνει την δυνατότητα να αξιολογήσετε την επιχείρηση και το επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και με αυτό τον τρόπο να ενημερώσετε άλλους επισκέπτες και μέλη για την εμπειρία σας. Για ευνόητους λόγους δεν επιτρέπονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 

Χρειάζεται να έχω πιστωτική κάρτα;

Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας κάποια πιστωτική κάρτα και αυτό γιατί οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δέχονται πληρωμές με μετρητά και φυσικά δίνουν την “Επιστροφή Χρημάτων” που δικαιούστε άμεσα!  Αντίθετα με άλλα sites που για να λάβετε την "επιστροφή" σας χρειάζεται να έχετε κάποια πιστωτική κάρτα και εκεί υπάρχουν ενδεχόμενα κάποιες επιπλέον χρεώσεις. Η κάρτα επιστροφών του Epistrofes Club δεν είναι πιστωτική είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν έχει καμία απολύτως χρέωση!

 

Χρειάζεται να κάνω κάποια προπληρωμή για την “Επιστροφή Χρημάτων” μου;

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε προπληρωμή, είτε για να πάρετε την επιστροφή που δικαιούστε είτε γαι την απόκτηση της κάρτας μέλους σας, με κατάθεση στην τράπεζα.

 

Υπάρχουν κάποιες προμήθειες ή Extra κόστη;

Όχι δεν υπάρχει κανένα κόστος όταν χρησιμοποιείς την Κάρτα Μέλους του Epistrofes Club. Εκδίδεται απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και με την χρήση της κερδίζετε επιπλέον χρήματα άμεσα με τις αγορές σας χωρίς καμία προμήθεια ή κόστος.

 

Υπάρχει όριο αγορών ή πόντων για την “Επιστροφή Χρημάτων” μου;

Όχι. Την “Επιστροφή Χρημάτων” σας την παίρνετε άμεσα μόλις κάνετε τις αγορές σας. Δεν υπάρχει κάποιο όριο αγορών ή όριο πόντων.

 

Υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για την “Επιστροφή Χρημάτων” μου;

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να λήξει κάποια προσφορά, υπάρχει άμεση επιστροφή χρημάτων στο ταμείο της επιχείρησης και παραλαβή των προϊόντων ή υπηρεσιών.

 

Υπάρχει κάποια προμήθεια για να πάρω την “Επιστροφή Χρημάτων” μου;

Δεν υπάρχει καμία απολύτως προμήθεια στην “Επιστροφή Χρημάτων” που φυσικά θα επιβάρυνε και την τιμή. 

 

Ημερήσια Προσφορά

Προσφορά CLUB
10€ για αντάυγειες σε όλο το κεφάλι
Αρχική Τιμή: 57€
Έκπτωση: 82%
Τελική Τιμή: 47€
Κερδίζετε: 10€
Ενεργή στην : Παντού !!
Υπολοιπόμενες Μέρες :NA

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Μέλους !

 Copyright © Epistrofes Club Όλα τα Νόμιμα Δικαιώματα. Site Map XML Site Map 

Δημιουργία: Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη | Προώθηση ιστοσελίδων & SEO - Internet Technology Solutions

George Hatsiulis Author: George Hatsiulis

George Hatsiulis Publisher: George Hatsiulis

Web Design - Internet Marketing