Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

Χρήστης *

Κωδικός *

Να με θυμάσαι
Βρίσκεστε εδώ: Epistrofes ClubΟδηγίες Χρήσης

Εγγραφή Χρήστη

Εγγραφή Χρήστη-Επιχείρησης.

 • Πατώντας  το κουμπί “Εγγραφή Μέλους” (πάνω δεξιά) κάνετε εγγραφή  χρήστη. Με το που δηλώσετε τα στοιχεία σας και την  περιοχή προσφορών που σας ενδιαφέρει, ολοκληρώνεται η εγγραφή σας. Θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
 • Στη συνέχεια σας στέλνουμε ένα Email ενεργοποίησης λογαριασμού όπου και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο (link) που σας στέλνουμε και γίνεται ενεργοποίηση του λογαριασμού  σας.
 • Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε σύνδεση, χρησιμοποιώντας το κουμπί “Σύνδεση” (πάνω δεξιά) με το username και το passwordπου έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή σας.

Απόκτηση Κάρτας

Απόκτηση Κάρτας.

 • Προϋπόθεση για την απόκτηση της ΔΩΡΕΑΝ Κάρτας Mέλους σας είναι να έχετε κάνει Εγγραφή χρήστη στο EpistrofesClub.gr
 • Μόλις κάνετε σύνδεση στο δεξί μέρος της ιστοσελίδας εμφανίζεται η κάρτα του Epistrofes Club.  Κάνοντας κλικ πάνω στην κάρτα εμφανίζεται η κάρτα με τα στοιχεία σας.
 • Την κάρτα μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο smartphone σας ή τον υπολογιστή σας (επιλέγοντας ”Αποθήκευση Κάρτας”) ή να την εκτυπώσετε (επιλέγοντας “Εκτύπωση Κάρτας”) ώστε να την έχετε εκτυπωμένη σε χαρτί. Η κάρτα είναι προσωπική και ξεχωριστή  για το κάθε μέλος. Ο αριθμός της είναι μοναδικός για κάθε μέλος! 

Προσθήκη Επιχείρησης

Προσθήκη Επιχείρησης.

Προϋπόθεση για την ΔΩΡΕΑΝ Καταχώρηση της Επιχείρησής σας  σας είναι να έχετε κάνει Εγγραφή χρήστη στο EpistrofesClub.gr

 • Μόλις κάνετε σύνδεση στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται η επιλογή "Διαχείριση Επιχειρήσεων, Προσφορών & Κουπονιών" όπου εκεί γίνεται η διαχείριση των επιχειρήσεων και των προσφορών που έχετε.
 • Πατώντας την επιλογή "Προσθήκη Επιχείρησης" ξεκινάτε να καταχωρήσετε την πρώτη επιχείρηση σας.
 • Ξεκινάμε να καταχωρούμε τις Γενικές Πληροφορίες (Επωνυμία, Διεύθυνση, Καταχώρηση στο χάρτη κλπ). Εδώ πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε εύρεση στο χάρτη και βρείτε τη διεύθυνση σας,  να κουνήσετε λίγο το κόκκινο σημάδι για να πάρει τις συντεταγμένες  (γεωγραφικό μήκος & γεωγραφικό πλάτος στα παραπάνω πεδία)
 • Στη συνέχεια πηγαίνουμε στο διπλανό tab  στις Σημαντικές Πληροφορίες (Τι υπάρχει κοντά, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες χρήσιμες πληροφρίες της επιχείρησης)
 • Τέλος καταχωρούμε τις Εικόνες της Επιχείρησης βάσει των διαστάσεων που αναγράφουμε. Η πρώτη, είναι η βασική μας εικόνα που θα φαίνεται παντού  και οι υπόλοιπες είναι διάφορες εικόνες που αναφέρονται στην επιχείρηση σας, στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Σημαντικό εδώ είναι να βάλετε video, τιμοκαταλόγους αλλά επίσης μπορείτε να βάλετε λέξεις κλειδιά για να μπορείτε να φαίνεστε ψηλά στις αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo, Bing κ.α.

Τελειώνοντας θα πατήσετε το κουμπί "Αποθήκευση" όπου και θα αποθηκευτεί η επιχείρηση σας. Αν για κάποιο λόγο ξεχάσετε να συμπληρώσετε κάποια από τα υποχρεωτικά πεδία τα οποία είναι σημειωμένα με αστερίσκο δε μπορεί να αποθηκευτεί η επιχείρηση σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δείτε σε ποιο από τα 3 tabs (Γενικές Πληροφορίες, Σημαντικές Πληροφορίες  και Εικόνες Επιχείρησης) δεν έχει συμπληρωθεί το υποχρεωτικό πεδίο και να το συμπληρώστε.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστες επιχειρήσεις. Όταν αποθηκευθουν τα στοιχεία της επιχείρησής σας θα πρέπει να επιλέξετε "Διαχείριση Επιχειρήσεων, Προσφορών & Κουπονιών", και από εκεί "Διαχείριση Προφίλ & Επιχειρήσεων". Από την λίστα των επιχειρήσεών σας θα πρέπει να μαρκάρετε το κουτάκι που υπάρχει δίπλα από την νέα καταχωρημένη επιχείρηση και να επιλέξετε "Αίτηση Έγκρισης"  από πάνω για να παραλάβει ο διαχειριστής  το αίτημα έγκρισης επιχείρησής σας.

Από το κουμπί "Διαχείριση Επιχειρήσεων, Προσφορών & Κουπονιών" (Στο πάνω μέρος του site) μπορείτε να διαχειριστείτε την επιχείρηση που μόλις καταχωρήσατε αλλά και όλες τις επιχειρήσεις που θα καταχωρήσετε στο μέλλον!

Συγκεκριμένα στην καρτέλα (tab) "Οι Επιχειρήσεις σας"  μπορείτε να δείτε την πορεία έγκρισης της επιχείρησης (θα υπάρξει ένα V όταν εγκριθεί). Επίσης μπορείτε να διορθώσετε και να επεξεργαστείτε τις καταχωρήσεις των επιχειρήσεών σας, να τις δημοσιεύσετε, να τις αποδημοσιεύσετε ακόμη και να τις  διαγράψετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Διαγραφή μιας καταχώρησης είναι Οριστική!

Στην δεύτερη καρτέλα (tab) "Πληροφορίες Καταχωρητή" υπάρχουν διάφορα στοιχεία του λογαριασμού όπου μπορούμε να τα αλλάξουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Στην τρίτη καρτέλα (tab) "Πληροφορίες Λογαριασμού" αλλάζουμε τα προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού αλλά επίσης δηλώνουμε την περιοχή για την οποία θα θέλαμε να λαμβάνουμε προσφορές.

Δημιουργία και Διαχείριση Site Προσφορών

 Δημιουργία και Διαχείριση Site Προσφορών.

      Η διαδικασία της προσθήκης προσφορών ξεκινάει από τη δημιουργία του Site Προσφορών και προϋποθέτει να έχουμε κάνει εγγραφή στο EpistrofesClub.gr . Αφού συνδεθούμε λοιπόν στον λογαριασμό μας, από την “Διαχείριση Επιχειρήσεων Προσφορών & Κουπονιών” στο πάνω μέρος του site, επιλέγουμε το “Προσθήκη Site Προσφορών”. Εκεί επιλέγουμε το κουμπί “Αναβάθμιση σε Ιδιοκτήτη Site Προσφορών” και αφού επιλέξουμε το Συνδρομητικό Πακέτο μας, τον Τρόπο Πληρωμής, και Συμφωνήσουμε με τον όρο που υπάρχει στο κάτω μέρος της φόρμας πατάμε το κουμπί “Αναβαθμίστε”. Μετά από αυτό το βήμα είμαστε έτοιμοι να καταχωρίσουμε τα στοιχεία του Site Προσφορών μας.
      Αφού κάνουμε ανανέωση στον Browser μας, για να εμφανιστεί το κουμπί Site Προσφορών το επιλέγουμε. Αμέσως θα εμφανιστεί το μήνυμα : “Δεν έχετε προσθέσει κάποιο Site Προσφορών ακόμη! Δημιουργήστε το Site Προσφορών σας εδώ!” Κλικάρουμε το παραπάνω μήνυμα και στην φόρμα που θα εμφανιστεί συμπληρώνουμε όλα τα απαραίτητα πεδία. Εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να εμφανίζουμε ή όχι κάποια από τα πεδία του Site Προσφορών μας. Μόλις αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες θα πάρουμε το μήνυμα ότι για να αρχίσουμε να καταχωρούμε τις Προσφορές και Κουπόνια μας θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε το Site Προσφορών μας. Πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε από την Διαχείριση Επιχειρήσεων, Προσφορών και Κουπονιών το “Διαχείριση Site Προσφορών”. Εκεί πατώντας το κουμπί “Οι Πληροφορίες μου” εμφανίζονται όλα τα κουμπιά διαχείρισης. Είναι σημαντικό να συμπληρώσουμε τα "Στοιχεία Λήψης Πληρωμών", από το αντίστοιχο κουμπί. Nα περάσουμε δηλαδή τα στοιχεία των λογαριασμών που θα δεχόμαστε πληρωμές όπως τον λογαριασμό Paypal ή/και τον τραπεζικό λογαριασμό μας. Οι πληρωμές των αγορών των προσφορών θα γίνονται στον λογαριασμό που θα δηλώσoυμε εδώ και όχι σε κάποιο λογαριασμό του Epistrofes Club.
Αμέσως μετά επιλέγουμε το κουμπί Site Προσφορών και από την λίστα επιλέγουμε το site προσφορών που δημιουργήσαμε και στη στήλη ενέργεια, πατάμε το κυκλάκι για να ενεργοποιηθεί το Site Προσφορών μας. Έτσι είμαστε έτοιμοι να καταχωρήσουμε τις προσφορές ή / και τα κουπόνια μας!

Καταχώριση Προσφορών, Κουπονιών & Vouchers

Καταχώριση Προσφορών, Κουπονιών & Vouchers

      Για να καταχωρήσουμε μια προσφορά πηγαίνουμε στην "Διαχείριση Επιχειρήσεων, Προσφορών και Κουπονιών" στο πάνω μέρος του site και επιλέγουμε "Προσθήκη Προσφοράς ή Κουπονιού".
Εκεί συμπληρώνουμε την περιγραφή του κουπονιού, επιλέγουμε το site προσφορών στο οποίο θέλουμε να το δημοσιεύσουμε και στη συνέχεια τον τύπο της προσφοράς.

Μέσα στο σύστημα μας υπάρχουν 3 τύποι Προσφορών και Κουπονιών:

Προσφορά: Εδώ τοποθετούμε τις επιλογές εκείνες για τις οποίες επιθυμούμε να γίνονται απευθείας αγορές. Δηλαδή συμπληρώνουμε την προσφορά με όλα τα στοιχεία της και τις λεπτομέρειες της. Πρέπει να δώσουμε ακριβή περιγραφή της προσφοράς αλλά και τους όρους της. Επίσης είναι σημαντικό να βάλουμε και ημερομηνία λήξης εφόσον το επιθυμούμε. Δηλαδή μέχρι ποια ημερομηνία θα είναι αναρτημένη η προσφορά. Παραδείγματα τέτοια θα δείτε στις δικές μας προσφορές που έχουμε αναρτήσει ή αντίστοιχα από διάφορα Site Προσφορών.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης-μέλος έχει τη δυνατότητα να αγοράσει απευθείας την προσφορά πατώντας το κουμπί “Αγόρασε το” μέσα από την σελίδα της Προσφοράς.
Εκεί θα του ζητηθεί να κάνει πληρωμή μέσω PayPal ή κατάθεση σε λογαριασμό βάσει των στοιχείων που έχουμε δηλώσει στις πληροφορίες του λογαριασμού μας στο “Στοιχεία Λήψης Πληρωμών” (αναφέρεται παραπάνω).

Κουπόνι: Στην επιλογή του κουπονιού δε χρειάζεται να γίνει απευθείας αγορά ούτε να προπληρώσει ο πελάτης. Εδώ ουσιαστικά εκτυπώνει το κουπόνι το μέλος του epistrofesclub και με το εκτυπωμένο κουπόνι έρχεται στο κατάστημα σας για να αγοράσει το προϊόν ή την υπηρεσία που αναγράφεται στο κουπόνι. Στα κουπόνια ορίζουμε τον αριθμό των εκτυπώσιμων κουπονιών που θέλουμε να διαθέσουμε

Voucher: Τα vouchers ουσιαστικά χρησιμοποιούνται από τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Εδώ δημιουργούμε έναν μοναδικό κωδικό προσφοράς που εισάγει ο πελάτης-μέλος μας κατά την αγορά του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Βάσει του τύπου προσφοράς ή κουπονιού που θα επιλέξουμε έχουμε τις ανάλογες επιλογές που θα πρέπει να συμπληρωθούν.

Παρακουλούθηση Αγορών των Προσφορών σας

Παρακουλούθηση Αγορών των Προσφορών σας

      Όταν γίνει κάποια αγορά της προσφοράς που έχουμε καταχωρήσει για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία από κάποιο μέλος μας, ενημερώνεστε πρώτα με μήνυμα στο e-mail που έχετε δηλωμένο στο σύστημα μας.
Κατόπιν έχετε την δυνατότητα παρακολούθησης των παραγγελιών των πελάτων σας μέσα από το σύστημα μας. Συγκεκριμένα στην επιλογή "Διαχείριση Site Προσφορών " και μετά "Προσφορές, Κουπόνια, & Voucher", επιλέγουμε την προσφορά που θέλουμε για να δούμε τις αγορές που υπάρχουν γι' αυτήν. Μόλις την επιλέξουμε εμφανίζεται το κουμπί “Δραστηριότητα” το πατάμε και στη συνέχεια επιλέγουμε την καρτέλα "Παραγγελίες". Εκεί ουσιαστικά "παρακολουθούμε" τις παραγγελίες και τις αλλάζουμε από “Εν Αναμονή Πληρωμής” σε “Πληρώθηκε“ όταν γίνει η πληρωμή της. Μόλις αλλάξουμε την κατάσταση των προσφορών μας σε “Πληρώθηκε” τότε αντίστοιχα στο ίδιο πεδίο στα μέλη μας που έχουν αγοράσει αυτή την προσφορά, εμφανίζεται η επιλογή “Εκτύπωση” που τους δίνει την επιλογή να εκτυπώσουν το κουπόνι της προσφοράς μας και να έρθουν να το χρησιμοποιήσουν στο κατάστημά μας. Επίσης δίνεται η επιλογή στον ιδιοκτήτη Site Προσφορών, όταν κάποια προσφορά έχει εξαργυρωθεί, έχει παρουσιάσει δηλαδή ο αγοραστής το κουπόνι του στο κατάστημα μας και έχει “λάβει” την προσφορά μας, μπορούμε να την σημειώσουμε ως “Εξαργυρωμένη”. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη Site Προσφορών να μπορέσει να ελέγχει ώστε να μην υπάρχουν διπλο-εξαργυρωμένες προσφορές!

Ημερήσια Προσφορά

Προσφορά CLUB
10€ για αντάυγειες σε όλο το κεφάλι
Αρχική Τιμή: 57€
Έκπτωση: 82%
Τελική Τιμή: 47€
Κερδίζετε: 10€
Ενεργή στην : Παντού !!
Υπολοιπόμενες Μέρες :NA

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Μέλους !

 Copyright © Epistrofes Club Όλα τα Νόμιμα Δικαιώματα. Site Map XML Site Map 

Δημιουργία: Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη | Προώθηση ιστοσελίδων & SEO - Internet Technology Solutions

George Hatsiulis Author: George Hatsiulis

George Hatsiulis Publisher: George Hatsiulis

Web Design - Internet Marketing