Σύνδεση

Σύνδεση χρήστη

Χρήστης *

Κωδικός *

Να με θυμάσαι
Βρίσκεστε εδώ: Epistrofes ClubBlog ΕπιχειρήσεωνΕπιχειρήσεις

Ιατρική βοήθεια στο σπίτι για όλους και δωρεάν παροχές από την κάρτα υγείας MedOnline

Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα υγείας που τις περισσότερες φορές θα τον επιβαρύνει οικονομικά και ταυτόχρονα θα τον ταλαιπωρήσει με αναγκαστικές επισκέψεις σε κέντρα υγείας, νοσοκομεία και εξεταστικά κέντρα. Στο εξωτερικό, ιδίως σε Ευρώπη και Αμερική, εδώ και χρόνια φροντίζουν να κάνουν προληπτική ιατρική μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ώστε να μην χρειάζεται να αναζητούν τελευταία στιγμή την λύση στο πρόβλημα υγείας που θα προκύψει. Κάθε χρόνο περνάνε από τις βασικές εξετάσεις και αν ο μη γέννητω χρειαστεί να επισκεφτούν κάποιο γιατρό ή εξεταστικό κέντρο έχουν μεριμνήσει να έχουν χαμηλότερο κόστος γι' αυτό.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκη

Στην δυτική μεριά της πόλης της Θεσσαλονίκης υπάρχει η ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου που είναι ένας γρήγορα αναπτυσόμενος δήμος με περίπου τις 150000 κατοίκους. Είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και έχει δημιουργηθεί στις αρχές του 19ου αιώνα από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας.

Περιποίηση δερμάτινων ειδών, βαφές παπουτσιών και αδιαβροχοποίηση δέρματος

Το Leather Care Land εξειδικεύεται σε προϊόντα περιποίησης δερμάτινων ειδών. Σας προσφέρει οτιδήποτε θα χρειαστείτε για να βάψετε, να καθαρίσετε, να ενυδατώσετε και γενικά να φροντίσετε τα δερμάτινά σας όπως παπούτσια, ενδύματα, δερμάτινα έπιπλα κ.λ.π.

Ψυχολόγος στην Θεσσαλονίκη

Ευγενία Κυρέζη κλινικός ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη

  Η Ευγενία Κυρέζη, κλινικός ψυχολόγος στην Θεσσαλονίκη έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και έχει σποδάσει στις Η.Π.Α. Παρέχει συμβουλευτική θεραπέια σε ζευγάρια, ενήλικες, παιδιά, οικογένειες, και εφήβους. Εδώ και μερικά χρόνια παρέχει συμβουλές life coaching και με την αισιόδοξη προσέγγισή της έχει βοηθήσει πολλούς να αλλάξουν την ζωή τους και να την πάνε σε ένα νέο επίπεδο. Έχει αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσει με άγχος, κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίεςαυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα με ψυχοθεραπεία και μέσω skype.

Ημερήσια Προσφορά

Προσφορά CLUB
10€ για αντάυγειες σε όλο το κεφάλι
Αρχική Τιμή: 57€
Έκπτωση: 82%
Τελική Τιμή: 47€
Κερδίζετε: 10€
Ενεργή στην : Παντού !!
Υπολοιπόμενες Μέρες :NA

NewsLetters

Ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητων (spam) για το e-mail καλωσορίσματος & εγκρίνετέ μας.
 Copyright © Epistrofes Club Όλα τα Νόμιμα Δικαιώματα. Site Map XML Site Map 

Δημιουργία: Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη | Προώθηση ιστοσελίδων & SEO - Internet Technology Solutions

George Hatsiulis Author: George Hatsiulis

George Hatsiulis Publisher: George Hatsiulis

Web Design - Internet Marketing